Warmtepomp voor jacuzzi

warmtepomp voor jacuzzi

Warmtepomp voor jacuzzi = energie besparen

Als u een warmtepomp voor jacuzzi zoekt, bent u bij Airquality aan het juiste adres. Bij de Poolstage warmtepompen onderscheiden we 3 hoofdgroepen. 
1. Voor zwembad, gebruik het ganse jaar door
2. Voor zwembad, gebruik tijdens het zwemseizoen
3. Voor jacuzzi, gebruik het ganse jaar door, water temperatuur instelbaar tot 40 °C.

Welke Poolstage warmtepompen zijn dan voor geschikt voor jacuzzi ?

Vooral de inhoud van uw jacuzzi speelt hier een rol.
Volgende warmtepompen zijn geschikt voor een jacuzzi te verwarmen :
1. Poolstage PMX 07 i, verwarmingsvermogen tot 9,07 kW, geschikt voor een jacuzzi van maximum 1800 liter. Technische fiche en prijs kan u hier vinden. 

2. Poolstage PMX 14 i, verwarmingsvermogen tot 17,12 kW, geschikt voor een jacuzzi van maximum 3000 liter. Technische fiche en prijs kan u hier vinden. 

3. Poolstage PMX 18 i, verwarmingsvermogen tot 19,50 kW, geschikt voor een jacuzzi van maximum 4500 liter. Technische fiche en prijs kan u hier vinden. 

4. Poolstage PMX 18 i F  (uitvoering 400 Volt/3F+N), verwarmingsvermogen tot 19,50 kW, geschikt voor een jacuzzi van maximum 4500 liter. Technische fiche en prijs kan u hier vinden. 

Waarom zou ik voor een warmtepomp kiezen ?

1. Efficiëntie

Een zwembadwarmtepomp is ontworpen om efficiënt warmte te produceren. Dit betekent dat het minder energie kost om de jacuzzi te verwarmen dan met andere methoden, zoals gasverwarming of elektrische verwarming.

2.Constante temperatuur

: Een zwembadwarmtepomp kan de temperatuur van het water in de jacuzzi constant houden, wat ideaal is voor ontspanning en comfort. Het vermogen van de warmtepomp zorgt ervoor dat de jacuzzi snel op de gewenste temperatuur komt en dat deze temperatuur behouden blijft.

3. Milieuvriendelijk

Een zwembadwarmtepomp is een milieuvriendelijke manier om een jacuzzi te verwarmen, omdat het gebruik maakt van hernieuwbare energiebronnen in plaats van fossiele brandstoffen.

4. Geschikt voor buitengebruikGeschikt voor buitengebruik

Een zwembadwarmtepomp is geschikt voor buitengebruik en kan zelfs werken bij lage buitentemperaturen. Dit betekent dat je ook tijdens de koudere maanden van het jaar kunt genieten van je jacuzzi.

AIrquality uw servicepartner voor warmtepompen

Om ervoor te zorgen dat uw zwembadwarmtepomp goed blijft werken , is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Lees hier meer over onze onderhoudsdienst. 
Ook voor herstellingen aan bestaande zwembad warmtepompen kan u bij ons terecht. Neem hier contact op .

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media

warmtepomp voor jacuzzi