over Airquality

Over Airquality

Airquality staat voor vakmanschap in verwarming, koeling en ventilatie

Airquality is de divisie binnen Airquality Group die zich volledig richt op verwarming, koeling of ventilatie. Concreet installeren en onderhouden wij aircosystemen, warmtepompen en klimaatsystemen, telkens aangepast aan de specifieke behoeftes van de klant.

Airquality voor particulier en professionelen

Onze eigen vakmensen gaan dagelijks aan de slag in privéwoningen, kantoren, winkels, horeca of industriële omgevingen. Voor elke klant zoeken we naar de juiste oplossingen, volledig uitgewerkt en gecalculeerd op maat van zijn behoeftes. Op deze manier bieden we telkens opnieuw een maximale meerwaarde.

Werken bij Airquality of Proqitchen

Solliciteren bij Airquality biedt je de kans om deel uit te maken van een vooruitstrevend bedrijf dat zich toelegt op het verbeteren van de luchtkwaliteit. Met een focus op innovatie en duurzaamheid zul je bij Airquality betrokken zijn bij het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen voor een schoner milieu. Door lid te worden van dit team draag je actief bij aan een gezondere leefomgeving en krijg je de mogelijkheid om jouw talenten te ontplooien in een dynamische werkomgeving.

Solliciteren bij ProQitchen opent de deur naar een andere afdeling binnen de Airquality Group dat zich specialiseert in hoogwaardige keukenoplossingen. Bij ProQitchen word je onderdeel van een team dat gedreven is door culinaire innovatie en kwaliteit. Hier kun je je passie voor voedsel en koken combineren met professionele groei. Als je houdt van de culinaire wereld en streeft naar excellentie in keukenoplossingen, is ProQitchen de ideale plek om jouw carrière in deze branche te starten of voort te zetten.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Daikin superdealer

airco daiking airquality

Als erkende Superdealer van Daikin – al meer dan vijftien jaar – genieten onze klanten naast de verzekerde kwaliteit van onze airco- en klimaattoestellen van bijkomende voordelen. Zo hebt u met Airquality de absolute garantie dat u kiest voor een firma met de nodige expertise in huis.

Via frequente opleidingen staan onze technici rechtstreeks in contact met de mensen van Daikin. Als eerste worden wij op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

Onderhoud & herstellingen

Als koeltechnisch bedrijf beschikken we voor onze klanten over een eigen uitgebouwde servicedienst. Onze ervaren technici staan letterlijk dag en nacht paraat. Als er technische pannes opduiken bij eigen professionele klanten, rukken we meteen uit: 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Particuliere klanten helpen we in onderling overleg zo snel mogelijk verder. Ook voor preventief onderhoud kunt u op onze servicedienst rekenen.

Het Airquality Team

Benny De Bruyn

Gedelegeerd bestuurder
Technisch Verantwoordelijke

Michel_Piatkowski_airquality

Michel Piatkowski

Gedelegeerd bestuurder
Technisch Verantwoordelijke

Patrick Gepts Airquality

Patrick Gepts

Gedelegeerd bestuurder
Commercieel Verantwoordelijke

Gecertifiëerd Koeltechnisch Bedrijf

Airquality is door de Vlaamse, Brusselse en Waalse gewesten erkend als Gecertificeerd Koeltechnisch Bedrijf. Dit betekent dat we enkel gekwalificeerde vakmensen inzetten voor het plaatsen en onderhouden van koeltechnische installaties. Zo bent u verzekerd van een degelijke en veilige service.

Electrabel warmtepompspecialist

Airquality heeft bij energieleverancier Electrabel het certificaat Electrabel Warmtepomspecialist gehaald. Hierdoor bent u verzekerd van de beste service bij het kiezen van een warmtepominstallatie en het plaatsen ervan.

VCA*

Veilige werkomstandigheden zijn belangrijk voor onze werknemers en onze klanten. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu) en Airquality haalde dit certificaat om u en onze medewerkers te verzekeren van de hoogste veiligheidsstandaarden.

VCA_LOGO_Airquality_Daikin_Superdealer_Duffel

Vakverenigingen

Om u steeds van de beste service en meest up-to-date oplossingen te kunnen voorzien blijft Airquality steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Daarnaast zijn we lid van verschillende vakverenigingen, zoals de Unie der belgische Frigoristen en de Airconditioning Association.

Missie & Visie van Airquality

De Airquality Group biedt met Airquality en Proqitchen een totaalservice voor airconditioning, warmtepompen, koelinstallaties en professionele horecatoestellen.

Wij specialiseren ons in airconditioning en warmtepompen. Proqitchen richt zich op het koel- en vriesgebeuren, de professionele horecatoestellen en de warme keuken.

Onze focus ligt voor beide entiteiten op een ruime productkennis, een klantgedreven aanpak en 24/24, 7/7 depannagedienst.

Onze klanten willen dat hun toestellen en installaties op elk moment optimaal functioneren. De goede werking hiervan is essentieel of zelfs cruciaal voor het dagelijks comfort of bedrijfsbelang.

Airquality en Proqitchen werken voor klanten uit heel België.

Terwijl Proqitchen zich richt op restaurants, fastfoodrestaurants, grootkeukens, grootkeukenontwerpers en voedingswinkels, werkt Airquality zowel voor particulieren als bedrijven uit tal van sectoren.

Wij stappen naar iedere klant met een persoonlijke aanpak mét aandacht voor ieders individuele wensen.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.