airco computer airquality

Daikin Airco

Daikin airco installateur

Met een airco van Daikin crëert u bij u thuis uw eigen wooncomfort. De nieuwe Daikin aircosystemen zijn intelligent, spaarzaam en u kunt ze perfect laten passen in uw interieur.

Een airco is een toestel voor de luchtbehandeling van uw huis. U kunt er de temperatuur mee regelen, maar tegelijk ook de vochtigheid. Vochtige lucht wordt afgevoerd en verse lucht wordt aangevoerd. Door de aanvoer van zuivere en verse lucht voelt u zich beter en activer, zo bent u creatiever en productiever. Voor de installatie dient u een binnentoestel en buitentoestel aan te schaffen. Deze toestellen worden door een gesloten circuit koperen leidingen aan elkaar verbonden, hierin stroomt het koelmiddel.

Daikin airco, één van de bekendeste airco-merken

Daikin is één van de bekendste merken van airco toestellen. En dat is belangrijk. Want kiest u voor een bekend airco merk, dan kiest u voor een merk waar veel mensen vertrouwen in hebben. Daikin aircotoestellen hebben door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd op zowel de particuliere markt als de professionele markt. Het is om deze reden dat Air Quality graag zijn naam verbindt aan dit topmerk.

Door te keizen voor een Daikin aircotoestel kan u ook een beroep doen op onze hersteldienst. Deze dienst bestaat uit een team van ervaren technici die de Daikin airco’s vanbinnen en vanbuiten kennen. Mocht u toch een defect hebben aan uw airco, dan kan onze hersteldienst uw Daikin airco makkelijk herstellen.

Contacteer ons voor aanbod Daikin aircotoestellen, en de installatie.

Waarom kiezen voor Airquality?

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media