airco computer airquality

Airco Duffel

Airco specialist voor de regio Duffel

Opzoek naar een airco in Duffel? Airquality is met zijn jarenlange ervaring in de airco en warmtepompen sector de ideale airco partner. Ben je op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor je woning of bedrijfspand, in de omgeving van Duffel? Airquality heeft de oplossing op maat. Kom dus gerust eens een kijkje nemen in onze toonzaal.

Airquality, de specialist

Airquality heeft meer dan 20 ervaring in airco, warmtepompen en ventilatie. Bij de keuze van je airco of warmtepomp begeleiden we je van de eerste tot de laatste stap, en dat doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven. De Airquality service begint bij onze eigen studiedienst, die bij je langskomt om de nodige opmetingen te doen. Op basis van deze opmetingen kunnen we je de beste oplossing op maat voorstellen. De plaatsing van je airco, warmtepomp of ventilatie gebeurt daarna door onze koelmonteurs, volledig in eigen beheer. Ook na de plaatsing kan je op ons blijven rekenen voor het onderhoud.

Showroom in Duffel

De toonzaal van Airquality is gelegen te Duffel. In onze toonzaal vind je steeds de nieuwste toestellen en technieken die momenteel te verkrijgen zijn om je woning of bedrijfspand te verwarmen, te verkoelen en te ventileren. Neem rustig een kijkje, en vergelijk al onze toestellen met elkaar. Onze werknemers staan klaar om je te begeleiden, en geven je een antwoord op al je vragen.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media