Airquality 2024 - Alle rechten voorbehouden

Wild Wild Website door Digitale Cowboys

Airco Duffel

Airco specialist voor de regio Duffel

Opzoek naar een airco in Duffel? Airquality is met zijn jarenlange ervaring in de airco en warmtepompen sector de ideale airco partner. Ben je op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor je woning of bedrijfspand, in de omgeving van Duffel? Airquality heeft de oplossing op maat. Kom dus gerust eens een kijkje nemen in onze toonzaal.

Nood aan een airco in Duffel?

Maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Tijdens een plaats bezoek adviseren we welke toestellen er mogelijk zijn en wat de meest aangewezen installatiewijze is.
Daarna ontvangt u snel uw gepersonaliseerde offerte.

Bij Airquality Group bent u zeker van :

     – Klantvriendelijk en persoonlijk contact
     – Advies op maat
     – Professionele plaatsing en afwerking
     – Meer dan 35 jaar ervaring in plaatsing, onderhoud en herstelling
     – Ruime showroom met alle Daikin toestellen

Telefoon : 015/29.35.35                                                                                                                                                                                                                                                                       Showroom : A.Stocletlaan 206,2570 Duffel

Airquality, de airco specialist in Duffel

Airquality heeft meer dan 20 ervaring in airco, warmtepompen en ventilatie. Bij de keuze van je airco of warmtepomp begeleiden we je van de eerste tot de laatste stap, en dat doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven. De Airquality service begint bij onze eigen studiedienst, die bij je langskomt om de nodige opmetingen te doen. Op basis van deze opmetingen kunnen we je de beste oplossing op maat voorstellen. De plaatsing van je airco, warmtepomp of ventilatie gebeurt daarna door onze koelmonteurs, volledig in eigen beheer. Ook na de plaatsing kan je op ons blijven rekenen voor het onderhoud.

Showroom in Duffel

De toonzaal van Airquality is gelegen te Duffel. In onze toonzaal vind je steeds de nieuwste toestellen en technieken die momenteel te verkrijgen zijn om je woning of bedrijfspand te verwarmen, te verkoelen en te ventileren. Neem rustig een kijkje, en vergelijk al onze toestellen met elkaar. Onze werknemers staan klaar om je te begeleiden, en geven je een antwoord op al je vragen.

Airquality uit Duffel: Kwaliteit in Airco Installaties

Airquality uit Duffel staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid in airco-installaties. Met jarenlange ervaring en deskundigheid biedt Airquality op maat gemaakte oplossingen voor zowel residentiële als commerciële klanten. Hun team van gecertificeerde technici zorgt voor een professionele installatie en onderhoud, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen. Klanten kunnen rekenen op efficiënte, energiezuinige systemen die zorgen voor optimaal comfort en luchtkwaliteit. Airquality’s toewijding aan klanttevredenheid en duurzaamheid maakt hen een vertrouwde partner voor al uw airconditioning behoeften.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media

Airco nodig in Duffel?

Als je airconditioning nodig hebt in Duffel, zijn er verschillende belangrijke factoren om op te letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt voor jouw specifieke behoeften. Hier zijn de belangrijkste overwegingen:

1. Type Airconditioner

Er zijn verschillende types airconditioners beschikbaar, elk geschikt voor verschillende toepassingen:

 • Wandgemonteerde (Hiwall) units: Populair voor woonkamers en slaapkamers vanwege hun efficiëntie en esthetische ontwerp.
 • Mobiele units: Geschikt voor tijdelijke of kleine ruimtes.
 • Cassette units: Ideaal voor grote open ruimtes en commerciële toepassingen.
 • VRV/VRF systemen: Voor grote gebouwen met meerdere ruimtes, bieden geavanceerde klimaatbeheersing.

2. Capaciteit en Grootte

De capaciteit van de airconditioner moet overeenkomen met de grootte van de ruimte die je wilt koelen of verwarmen. Een te kleine unit zal niet effectief zijn, terwijl een te grote unit onnodig veel energie kan verbruiken.

3. Energie-efficiëntie

Kies een airconditioner met een hoge energie-efficiëntie (A++ of A+++). Dit bespaart niet alleen op je energierekening, maar is ook beter voor het milieu.

4. Luchtkwaliteit

Let op de luchtzuiverings- en filtratiefuncties van de airconditioner. Een goed filtersysteem kan helpen om stof, pollen en andere verontreinigingen uit de lucht te verwijderen, wat vooral belangrijk is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

5. Geluidsniveau

Controleer het geluidsniveau van de airconditioner, vooral als deze in een slaapkamer of stille ruimte wordt geïnstalleerd. Een stille werking draagt bij aan het comfort.

6. Installatie en Onderhoud

Kies een betrouwbare en ervaren installateur zoals Airquality uit Duffel, die professionele installatie en onderhoudsdiensten aanbiedt. Regelmatig onderhoud is essentieel voor de optimale werking en levensduur van de airconditioner.

7. Kosten

Vergelijk de prijzen van verschillende modellen en installateurs, maar let op dat de goedkoopste optie niet altijd de beste is. Kwaliteit, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid zijn belangrijkere factoren op de lange termijn.

8. Klantenservice en Garantie

Kies een leverancier die goede klantenservice biedt en die garantie geeft op zowel het apparaat als de installatie. Dit geeft gemoedsrust in geval van problemen of defecten.

9. Slimme Functies

Moderne airconditioners hebben vaak slimme functies zoals Wi-Fi-connectiviteit, programmeerbare thermostaten en bewegingssensoren. Deze kunnen helpen bij het beheren van het energieverbruik en het verhogen van het gebruiksgemak.

10. Referenties en Beoordelingen

Lees beoordelingen en vraag om referenties van eerdere klanten. Dit kan inzicht geven in de ervaringen van anderen en de betrouwbaarheid van de leverancier.

Waarom is de service van Airquality goed voor airco te Duffel?

De service van Airquality uit Duffel wordt als goed en betrouwbaar beschouwd om verschillende redenen:

 1. Ervaring en Expertise in airco te Duffel

De  firma Airquality heeft jarenlange ervaring in de airconditioningbranche. Hun team bestaat uit goed opgeleide en gecertificeerde technici die bekend zijn met de nieuwste technologieën en methoden in de industrie. Deze expertise zorgt ervoor dat installaties en onderhoudswerkzaamheden nauwkeurig en professioneel worden uitgevoerd.

 1. Klantgerichtheid

Verkopers van Airquality staan bekend om hun klantgerichte aanpak. Ze luisteren naar de specifieke behoeften en wensen van hun klanten en bieden op maat gemaakte oplossingen. Dit zorgt ervoor dat elke klant de juiste airconditioningoplossing krijgt die perfect aansluit bij hun situatie.

 1. Kwaliteit van Producten

Airquality werkt met gerenommeerde merken en hoogwaardige materialen. Ze selecteren alleen producten die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, wat zorgt voor betrouwbare en duurzame airconditioningsystemen.

 1. Uitgebreide Diensten

Naast installatie biedt Airquality een breed scala aan diensten, waaronder onderhoud en reparatie. Regelmatig onderhoud door deskundige technici zorgt voor een langere levensduur van het systeem en optimale prestaties. Snelle en efficiënte reparatiediensten minimaliseren uitvaltijd en ongemak voor de klant.

 1. Energie-efficiëntie

Installatiebedrijf Airquality richt zich op het leveren van energie-efficiënte oplossingen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook helpen om de energiekosten van de klant te verlagen. Ze adviseren klanten over de meest efficiënte systemen en optimaliseren de installatie voor maximale energiebesparing.

 1. Betrouwbaarheid en Transparantie

Airquality bouwt vertrouwen door duidelijke en eerlijke communicatie. Ze geven gedetailleerde offertes zonder verborgen kosten en houden klanten op de hoogte van elke stap in het proces. Dit zorgt voor transparantie en betrouwbaarheid.

 1. Positieve Klantbeoordelingen

Veel klanten hebben positieve ervaringen met Airquality en delen hun tevredenheid in recensies en aanbevelingen. Deze feedback getuigt van de consistent hoge kwaliteit van de geleverde diensten en het vertrouwen dat klanten in Airquality hebben.

 1. Garantie en Nazorg

Airquality biedt garanties op zowel de producten als de installatie. Dit geeft klanten gemoedsrust, wetende dat eventuele problemen binnen de garantieperiode kosteloos worden opgelost. Bovendien biedt Airquality uitstekende nazorgdiensten om ervoor te zorgen dat de systemen altijd optimaal functioneren.

 1. Innovatie

Onze techniekers bij Airquality blijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de airconditioningindustrie. Dit betekent dat ze moderne, efficiënte en slimme oplossingen kunnen aanbieden die voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van hun klanten.

Conclusie

De goede en betrouwbare service van Airquality in Duffel is te danken aan hun ervaring en expertise, klantgerichte benadering, kwaliteit van producten, uitgebreide diensten, focus op energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en transparantie, positieve klantbeoordelingen, garantie en nazorg, en hun vermogen om te innoveren. Deze factoren maken Airquality tot een betrouwbare partner voor al je airconditioningbehoeften

Meer, veel meer uitleg over airco kan je in de links hieronder vinden