airco installateur regio kontich

Airco Installateur Kontich

Op zoek naar een airco installateur regio Kontich?

Airquality, airco installateur Kontich. Heeft u vast ook last gehad van de warmte deze zomer. U bent niet alleen! De temperaturen gaan steeds vaker de hoogte in en de komende jaren zullen we zeker nog met hittegolven te maken krijgen. Slapen, werken en gewoon functioneren in deze hitte is niet eenvoudig. Uw huisdieren, kinderen, oudere mensen, zelfs zo goed als iedereen fungeren niet zoals het hoort bij deze temperaturen. 

Bovendien moeten de nieuwe of vernieuwde huizen voldoen aan strenge isolatienormen, waardoor uw woning ook wel sneller dreigt te oververhitten.

Een goed geïnstalleerde airco installatie op maat kan soelaas brengen: voor één ruimte, enkele kamers of uw volledige woning.

De investering loont zeker de moeite, want uw airco kan u gans het jaar door van dienst zijn. Naast het koelen van uw ruimtes kan u deze namelijk ook gebruiken om te verwarmen. De regering kondigt  een stopzetting aan van gasketels bij nieuwbouwwoningen vanaf 2026. Uw airco biedt de duurzame oplossing. Daarenboven zorgt het gericht verwarmen van uw ruimte voor een besparing op uw stookkosten.

Verder kan uw airco de lucht zuiveren, het vochtpercentage in de ruimte reduceren en de ruimte ventileren. Deze functionaliteiten zorgen niet enkel voor een fijne omgeving, maar ook voor een betere gezondheid en een betere staat van uw woning.

Deze meerwaarde voor het comfort in uw woning schaft u daarom beter doordacht aan. Want een aangename constante temperatuur in uw woonkamer, slaapkamer of andere woonruimte is geen overbodige luxe.

airco installateur kontich

Als daikin superdealer plaatsen we airco's in kontich

Met ons team aan eigen installateurs bieden wij een 24 uur service. De montageploegen zijn uiterst goed uitgerust en garanderen een professionele installatie met propere afwerking, alles netjes weggewerkt en geïntegreerd. Op deze manier heeft de installatie voor u als klant weinig impact, het gebruik erna des te meer.

U kunt vertrouwen op onze 30 jaar lange ervaring en tot 8 jaar garantie. Onze eigen studiedienst maakt de nodige berekeningen: buitenunit, aantal binnen units, hoogte, afstanden … Alle projecten worden voorafgaand aan de installatie intern terdege voorbereid.

Bij ons als airco installateur in Lier vindt u een uitgebreide keuze aan toestellen. U kunt deze in onze showroom komen bekijken. Kies uit verschillende designtoestellen en inbouwmodellen met een hoog rendement en laag verbruik.

We staan u graag bij met het nodige advies om voor u het optimale airco systeem te bekomen, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Daarop kunt u rekenen bij ons als airco installateur in Lier.

Overtuigd van de meerwaarde van een airco installatie voor uw woning en uw gezin, de vakkennis van uw airco installateur in Lier en de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Contacteer ons dan voor meer informatie of een offerte op maat van uw te conditioneren ruimtes.

Airco perfect geplaatst

Waarom kiezen voor Airquality?

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media