airco wijnkelder airquality

Airco wijnkelder

Kostbare wijn in perfecte omstandigheden met airco in de wijnkelder

Airco voor een wijnkelder? Om kostbare wijn langdurig te bewaren in een geconditioneerde wijnkelder, biedt airco een betrouwbare oplossing als uw huis niet de perfecte (wijn)kelder heeft. Wij installeren in uw wijnkelder een aircosysteem dat de temperatuur steeds op het gewenste niveau houdt.

Voor de verdere inrichting van uw wijnkelder met wijnkasten en/of wijnrekken kan u bovendien vertrouwen op de diensten van ons zustermerk Proqitchen. Samen bieden we u een totaalservice voor de klimatisatie en volledige inrichting van uw wijnkelder.

Waarom airco in een wijnkelder?

Wijn moet bewaard worden in een constante temperatuur. Met een airco garanderen we deze stabiele omstandigheden.

Zo zorgt onze airco er voor dat de temperatuur in uw wijnkelder nooit de drempel van 15°C overschrijdt. Deze voldoende lage temperatuur vermijdt drukvorming in de fles, wat de kurk zou kunnen beschadigen.

Wanneer de temperatuur in uw wijnkelder te diep wegzakt, wordt wijnsteen gevormd. We installeren in dat geval een systeem dat ook kan verwarmen. Zo bent u in alle omstandigheden zeker dat uw wijn in de juiste condities opgeslagen wordt.

Wenst u een offerte? Contacteer ons. U bent altijd welkom in onze showroom voor een demonstratie van de mogelijkheden en een bezoek aan onze demo-wijkelder.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media