Airquality airconditioning en warmtepompen

Airco

Een aangename temperatuur in huis of op kantoor maakt leven en werken zoveel aangenamer. Dankzij de geavanceerde airco van Airquality wordt de lucht gekoeld, verwarmd, geventileerd en ontvochtigd. Stille en discrete airconditioning, bij Airquality kan het allemaal!

Als Daikin Superdealer werken we enkel met de beste installaties, garanderen we een ongeëvenaarde service en een vlotte herstellingsdienst. Belangrijk is ook dat al deze airconditioning toestellen ook warmtepompen zijn.

Welke energie gebruikt mijn airco?

Uw airconditioning koelt en verwarmt met energie uit de buitenlucht. De enige reden waarom uw toestel toch in het stopcontact zit, is voor de compressor, het hart van de warmtepomp dat de warmte verplaatst en op een hogere temperatuur brengt. Dat is alles. U gebruikt dus géén gas of elektriciteit om de lucht in uw huis warmer of kouder te maken.

Kan een airconditioning alleen maar koelen?

Denkt u bij een airconditioning aan koelen? Dan bent u voor de helft juist. Want een airconditioner koelt en verwarmt. Of beter: een airconditioner zorgt voor de juiste temperatuur in uw kamers, of het nu winter of zomer is. Het zal u dan ook niet verbazen dat een airco gewoon een lucht/lucht warmtepomp is.

Wilt u alles weten over koelen en verwarmen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Kom inspiratie opdoen in onze showroom te Duffel

airco daiking airquality

Daikin airco super dealer

Als erkende Superdealer van Daikin kunnen wij u naast de verzekerde kwaliteit van onze airco- en klimaattoestellen bijkomende voordelen bieden. Met Airquality kiest u gegarandeerd voor een firma met de nodige expertise in huis. Onze technici volgen de nodige opleidingen en staan in rechtstreeks contact met de medewerkers van Daikin. Zo worden we als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

Getuigenissen

… nogmaals dank voor de professionele installatie door uw gasten vorige week bij ons thuis.Zeer verzorgd en aldus een goede referentie voor vrienden en familie …

David M

Particulier

Jullie mogen de installateurs van mijn part feliciteren voor hun vriendelijkheid en het excellent en proper werk dat zij bij ons gedaan hebben! Nogmaals bedankt!

SD Heylens

Zondagnacht 17 juli begon onze airco in de slaapkamer te lekken, vannacht was het er dus bloedheet, onder ons warm plat dak. Vanmorgen de technische dienst van Airquality aan de lijn gehad, en vanmidd…

Hugo en Caroline Laureyssens

Particulieren uit Westmalle