diensten airquality

Diensten

Ons aanbod van diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij en onze diensten garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. 

Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Studiedienst

Gestoeld op onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis maken we de juiste analyse van uw behoeftes en geven we gericht advies.  De juiste keuze toestellen met de vereiste koel-of verwarmingscapaciteit is erg belangrijk voor het rendement van uw installatie.  Allereerst bepaalt dat uw dagelijks comfort en de efficiëntie.  Maar daarbovenop stellen wij u ook altijd de meest esthetische oplossing voor.

Stap voor stap bekijken we samen met u welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn.  Wij nemen steeds alle berekeningen en het vereiste studiewerk op ons. Wanneer u kiest voor Airquality, kiest u alleszins voor professionele kwaliteit.

Onderhoud service

Uw toestellen worden intensief en lang gebruikt.  Het lange leven van een toestel zit in een correct en frequent onderhoud. Uiteraard kunt u ook hiervoor rekenen op onze technische dienst.  Onze onderhoudsploeg bestaat uit gediplomeerde koeltechnici.

Wij kunnen u zelfs meteen na de installatie een individueel onderhoudsplan met bijhorend onderhoudscontract voorstellen.  Dat houdt uw toestellen in optimale conditie voor een jarenlang zorgeloos gebruik.  Verlengde garanties behoren met een onderhoudscontract tot de mogelijkheden.

onderhoud airquality

Montagediensten

Wij beschikken over een eigen technische dienst met gecertificieerde en gediplomeerde vakmensen die volledig vertrouwd zijn met de merken en toestellen die we aanbieden. Wij zorgen voor een perfecte montage en gebruiksklare afstelling. Zo kunt u uw toestel meteen gebruiken.

Herstellingen 24/24 - 7/7

Als er technische pannes opduiken bij professionele klanten, rukken wij meteen uit.  Zo doen ondermeer de restaurants McDonald’s en PIZZAHUT al jaren een beroep op onze hersteldienst.  Sinds de implementatie van een volledig geautomatiseerd systeem dat de herstellingen registreert en opvolgt,  zijn onze technici van bij hun vertrek volledig ingelicht over hun opdracht en beschikken zij over een historiek van de installatie.

Particuliere klanten helpen we in onderling overleg zo snel mogelijk verder. Ook voor preventief onderhoud kan u op onze servicedienst rekenen.

Een 24-uur service wordt gegarandeerd door een permanente antwoorddienst, waar vakpersoneel U rechtstreeks te woord staat.

herstellingen airquality