warmtepomp oplossingen

Warmtepomp oplossingen

Energiezuinige en milieuvriendelijke warmtepomp oplossingen

Onze warmtepomp oplossingen bieden ongekende mogelijkheden om uw woning, winkel, horecazaak, industriële ruimte,…op een energiezuinige manier te verwarmen en te koelen.

Wist u dat een warmtepomp gemakkelijk drie keer minder verbruikt dan een gasinstallatie.

Een hoger rendement

Warmtepompen halen hun energie uit de aarde, de lucht of het grondwater.  Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw energiefactuur. U betaalt slechts voor 20 à 25% van de verbruikte energie, de rest haalt deze installatie uit de natuur.

Warmtepompen = minder CO2-uitstoot

Een warmtepomp heeft een lage CO2-uitstoot omdat er enkel elektrische energie nodig is om warmte te verplaatsen. U stoot tot 50% minder CO2 uit dan met traditionele verwarmingssystemen.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Een warmtepomp is niet duur

De eventuele meerprijs wordt snel terugverdiend omdat u veel minder energie moet aankopen. Bovendien is een goed afgestelde warmtepomp onderhoudsvrij en heeft de installatie een levensduur van ongeveer 20 jaar.  Een lucht-lucht warmtepomp is goedkoper, maar minder efficiënt.  Een lucht-water warmtepomp is duurder, maar ook een stuk efficiënter, waardoor je meer bespaart op je energiefactuur.  Over het algemeen mag je ervan uitgaan dat je een goedkopere warmtepomp sneller terugverdient, maar de duurdere types hebben een hoger rendement, een langere levensduur en ze zijn beter voor het milieu.

Warmtepompen onttrekken warmte aan de buitenlucht, zelfs bij koud weer. Door middel van een compressor zorgen ze voor een efficiënte verwarming van uw appartement of woning. Het enige wat warmtepompen nodig hebben om te kunnen werken is een kleine hoeveelheid elektriciteit.

Check zeker welke premies in aanmerking komen bij de installatie van een warmtepomp.

Airquality berekent de terugverdientijd van je warmtepomp

Contacteer ons dan of kom langs in onze toonzaal in Duffel. Onze medewerkers berekenen het graag tot in de details.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!