warmtepompen kantoorruimte

Warmtepompen kantoorruimte

Leg je medewerkers in de watten met warmtepompen voor kantoorruimtes

Warmtepompen voor kantoorruimte? Met een geïntegreerd warmtepompsysteem garandeert Airquality altijd het ideale klimaat op kantoor. Dankzij de centrale aansturingsmogelijkheden krijgt u volledig grip op het klimaatsysteem. Onze ervaren en gecertificeerde servicemedewerkers staan steeds tot uw dienst voor het nodige onderhoud en eventuele herstellingen.

Welk type warmtepomp voor op je kantoor

Airquality werkt voor elk kantoor specifiek een configuratie uit. In de meeste gevallen adviseren we een warmtepompsysteem van het type lucht – lucht. Deze warmtepompen verwarmen niet alleen de ruimtes, maar zorgen in de zomer ook voor de nodige afkoeling. En dit alles met een minimaal verbruik van energie. Uiteraard behoren ook water-lucht of water – water warmtepompen op kantoor tot de opties.

Wat is de specifieke situatie?

De juiste configuratie van toestellen hangt volledig af van de specifieke situatie. Onze medewerkers brengen alle parameters in rekening om het juiste systeem uit te werken. Aantal kantoren, oppervlakte, bezetting,… elk element speelt een rol.

Uiteraard spelen we in op uw specifieke noden zodat we voor al uw medewerkers een optimaal werkcomfort garanderen. Centrale aansturing of aansturing en monitoring op afstand, alles is bespreekbaar.

Uitbreiding met ventilatiesysteem

Indien gewenst breiden we de warmtepompen ook uit met een ventilatiesysteem. De aanvoer van verse lucht, de verwarming en de koeling gebeuren dan door één systeem.

Uiteraard vereenvoudigt dit de bediening en controle. Wij zorgen dan niet alleen voor de juiste binnentemperatuur maar regelen de volledige luchtkwaliteit.

Wenst u een offerte voor een warmtepomp op kantoor? Contacteer ons. U bent altijd welkom in onze showroom voor een demonstratie van de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Kom inspiratie opdoen in onze showroom te Duffel

Volgens ons op sociale media