airco computer airquality

Airconditioning inbouw

Ruim assortiment van airconditioning inbouw toestellen

Airconditioning inbouwtoestellen worden opgehangen in een aanpalend lokaal, achter een dubbele wand of bijvoorbeeld in de ruimte tussen echt en vals plafond. De inbouwtoestellen worden dan aangesloten via luchtkanalen, en flexibele geluidsdempende ronde kanalen met uitblaas- en aanzuigroosters. Deze uitblaasroosters kunnen verschillende vormen en uitvoeringen hebben, zoals u kan zien in de rubriek airconditioning / roosters.

De terugname kan gebeuren via dezelfde roosters, of eventueel op een niet zichtbare manier, achter een kast of via plinten en dergelijke. Doordat het binnentoestel veelal niet rechtstreeks in het geklimatiseerde lokaal staat, is er geen rechtstreekse straling van geluid mogelijk. Door deskundig gebruik te maken van de juiste uitblaasroosters, is ook de luchtverdeling de meest ideale die we kunnen bereiken. Airquality maakt voor de selectie van deze roosters ook gebruik van de modernste technieken om het meest geschikte rooster te kunnen selecteren. Daarom scoren de airconditioning inbouwtoestellen zeer goed op gebied van geluid en luchtverdeling.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media