airco computer airquality

Inbouwtoestellen airconditioning

Netjes weggewerkte inbouwtoestellen met airconditioning

Inbouwtoestellen met airconditioning worden opgehangen in een aanpalend lokaal, achter een dubbele wand of bijvoorbeeld in de ruimte tussen echt en vals plafond. De toestellen worden dan aangesloten via luchtkanalen en flexibele, geluidsdempende, ronde kanalen met uitblaas- en aanzuigroosters. Deze uitblaasroosters kunnen verschillende vormen en uitvoeringen hebben, zoals u kan zien in de rubriek airconditioning/roosters.

Discreet & stil

De terugname kan gebeuren via dezelfde roosters, of eventueel op een niet-zichtbare manier, achter een kast of via plinten. Er is bovendien geen rechtstreekse straling van geluid mogelijk is, omdat het binnentoestel meestal niet rechtstreeks in het geklimatiseerde lokaal staat. Door deskundig gebruik te maken van de juiste uitblaasroosters, is ook de luchtverdeling de meest ideale die we kunnen bereiken.

Airquality maakt gebruik van de modernste technieken om het meest geschikte rooster te selecteren. Daarom scoren deze toestellen zeer goed op gebied van geluids- en luchtverdeling.

Meer weten over ingebouwde airco systemen? Contacteer ons!

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media