InstallateurWarmtepompenDaikinAirquality

Installateur Warmtepompen

Airquality, de warmtepompen installateur

Als u een installateur warmtepompen zoekt is Airquality uw ideale partner. Samen met Daikin kunnen we u de nieuwste en meest performante installatie aanbieden, zodat u zeker bent om vele jaren er warmpjes bij te zitten. 

Hoe kies ik mijn plaatser voor een warmtepomp ?

Een installateur van warmtepompen is een professional die gespecialiseerd is in het installeren en onderhouden van warmtepompen. Hieronder vindt u enkele zaken waar u op moet letten bij het kiezen van een installateur voor uw warmtepomp:

1.Certificering

Controleer of de installateur gecertificeerd is door een erkende instantie. Dit is belangrijk om er zeker van te zijn dat de installateur over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om de warmtepomp op de juiste manier te installeren en onderhouden.
Airquality bezit over de nodige certificaten, zowel voor warmtepompen als voor fotovoltaïsche installaties.

 

2. Ervaring

Kies voor een installateur met ruime ervaring in het installeren en onderhouden van warmtepompen. Vraag eventueel om referenties of bekijk online reviews om een idee te krijgen van de kwaliteit van het werk van de installateur. Airquality heeft   meer dan 30 jaar ervaring met plaatsing van airco’s en warmtepompen.

3. Garantie

Controleer of de installateur garantie biedt op het geleverde werk en de gebruikte materialen. Dit geeft u extra zekerheid over de kwaliteit van de installatie en de betrouwbaarheid van de installateur. Met het Daikin contract kunnen we u tot 8 jaar garantie aanbieden. Zie hiervoor uitleg over ons onderhoud .

4. Prijs

Vergelijk de prijzen van verschillende installateurs om te zorgen dat u niet te veel betaalt. Let wel op dat een lage prijs niet altijd de beste optie is, kwaliteit gaat vaak boven prijs.

5.Onderhoud

Vraag de installateur wat het onderhoud van de warmtepomp inhoudt en of er een onderhoudscontract mogelijk is. Regelmatig onderhoud is belangrijk om de warmtepomp optimaal te laten functioneren en om problemen te voorkomen.

6. Service

Kies voor een installateur die goede service biedt en snel reageert op eventuele vragen of problemen. Een goede installateur biedt niet alleen installatie en onderhoud, maar ook nazorg en ondersteuning.

7. Kennis van uw specifieke situatie.

Kies een installateur die vertrouwd is met uw specifieke situatie en die in staat is om de warmtepomp af te stemmen op uw specifieke wensen en behoeften. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de grootte van uw woning, uw energieverbruik, het type warmtepomp dat u wilt gebruiken, etc.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Kortom, het is belangrijk om een gecertificeerde, ervaren en betrouwbare installateur te kiezen die goede service biedt en vertrouwd is met uw specifieke situatie. Het vergelijken van prijzen en het controleren van garanties en referenties kan u helpen om de beste installateur te vinden voor uw warmtepomp.

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media

InstallateurWarmtepompenAirqualityDaikinDuffel

Installateur Warmtepompen

Meer informatie en bijkomende pagina’s waar Airquality Group werkzaam is kan u hier vinden :