downloads airquality

Downloads

Hier, in onze lijst van downloads, vindt u onder andere handleidingen voor airconditioning,  warmtepompen en ventilatietoestellen, warmteberekeningen voor zwembaden, etcetera.

 

Beschikbare downloads

Handleidingen

Productfolders

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Kom inspiratie opdoen in onze showroom te Duffel

airco daiking airquality

Daiking superdealer

Als erkende Superdealer van Daikin kunnen wij u naast de verzekerde kwaliteit van onze airco- en klimaattoestellen bijkomende voordelen bieden. Met Airquality kiest u gegarandeerd voor een firma met de nodige expertise in huis. Onze technici volgen de nodige opleidingen en staan in rechtstreeks contact met de medewerkers van Daikin. Zo worden we als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

Getuigenissen

… nogmaals dank voor de professionele installatie door uw gasten vorige week bij ons thuis.Zeer verzorgd en aldus een goede referentie voor vrienden en familie …

David M

Particulier

Jullie mogen de installateurs van mijn part feliciteren voor hun vriendelijkheid en het excellent en proper werk dat zij bij ons gedaan hebben! Nogmaals bedankt!

SD Heylens

Zondagnacht 17 juli begon onze airco in de slaapkamer te lekken, vannacht was het er dus bloedheet, onder ons warm plat dak. Vanmorgen de technische dienst van Airquality aan de lijn gehad, en vanmidd…

Hugo en Caroline Laureyssens

Particulieren uit Westmalle