Airco voor kantoor

AircoVoorKantoor1

Verhoog de werkvreugde door een airco op kantoor

Met een airconditioner op kantoor kunnen werknemers zich comfortabel voelen, ongeacht de buitentemperatuur. Dit kan de werkomgeving aangenamer maken en het moreel van het personeel verbeteren.

Wat zijn voordelen van het installeren van een airconditioner in een kantoor ?

1. Verbeterde luchtkwaliteit

Airconditioners filteren de lucht en verwijderen stof, pollen, schimmelsporen en andere allergenen. Dit kan de luchtkwaliteit in het kantoor aanzienlijk verbeteren en de gezondheid van de werknemers bevorderen. Zie hier de verschillende binnen toestellen.

2. Verhoogde productiviteit

Een kantoor dat te warm is kan leiden tot vermoeidheid, concentratieproblemen en een verminderde productiviteit. Door de temperatuur op een comfortabel niveau te houden, kan een airconditioner de productiviteit van werknemers verhogen.

3. Verminderde kans op ziekteverzuim

Door de luchtvochtigheid te regelen en de lucht te filteren kan een airconditioner het risico op ziekteverzuim verminderen door de verspreiding van ziektekiemen te verminderen.

4. Geluidsreductie

Moderne airconditioners zijn over het algemeen stiller dan oudere modellen. Dit kan leiden tot een meer ontspannen werkomgeving en minder afleiding van geluid.

5.Besparing op energiekosten

Door efficiëntere koeling kan u besparen op energiekosten met de airco voor kantoor. Wist u trouwens dat iedere airco tegenwoordig ook een heel performante warmtepomp is die ook kan verwarmen ? Zo kan u ook op uw verwarming besparen. Zie hier voor meer uitleg van warmtepompen.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!
AircoVoorKantoor

Volgens ons op sociale media