Airco voor Horeca

Airco Voor Horeca

Geef comfort aan uw klanten

Een airco in uw horeca zaak is een meerwaarde. U kent het wel dan is het eindelijk mooi weer en komen de mensen buiten om te wandelen en een stukje te eten. Net dan is het als snel onaangenaam warm in uw mooie horeca zaak. Boost uw  business en geef meer klimaat comfort aan uw klanten, medewerkers en uzelf.

Voordelen voor de klant:

1. Comfortabele omgeving

Klanten willen zich op hun gemak voelen tijdens hun bezoek aan een horecazaak. Airconditioning kan helpen om een comfortabele omgeving te creëren, zelfs op de warmste dagen van het jaar.

2. Langer blijven

Klanten zullen waarschijnlijk langer blijven en meer besteden als ze zich comfortabel voelen in een horecazaak. Dit kan leiden tot hogere inkomsten en herhaalbezoeken.

Voordelen van airco voor de horeca eigenaar

1. Verhoogde omzet.

Comfortabele klanten zullen waarschijnlijk langer blijven en meer besteden, wat kan leiden tot een verhoogde omzet.

2. Verhoogde klanttevredenheid

Tevreden klanten zijn meer geneigd om terug te keren en de horecazaak aan te bevelen bij anderen, wat kan leiden tot een verhoogde klanttevredenheid en mond-tot-mondreclame. Lees hier de visie van Airquality.

3. Productiviteit personeel

Airconditioning kan ook de werkomgeving voor het personeel verbeteren, waardoor zij productiever en efficiënter kunnen werken.

4. Bescherming apparatuur:

Airconditioning kan helpen om de levensduur van de apparatuur in een horecazaak te verlengen, omdat het de luchtvochtigheid en temperatuur op peil kan houden, wat kan helpen om schade aan bijvoorbeeld de keukenapparatuur te voorkomen.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Het is belangrijk om een airconditioner te kiezen met voldoende capaciteit om de gewenste ruimte te koelen. Een te kleine airco zal niet effectief zijn en een te grote airco kan leiden tot onnodige energiekosten. Het is dus belangrijk om de juiste capaciteit te kiezen op basis van de grootte van de kamer(en) waarin de airco zal worden geïnstalleerd.

Als eigenaar van een restaurant is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw klanten een aangename en comfortabele eetervaring hebben. Een van de belangrijkste factoren die hierbij van invloed kunnen zijn, is de temperatuur van de omgeving. Als de temperatuur te hoog is, kan dit ervoor zorgen dat uw klanten ongemakkelijk worden, wat hun eetlust kan beïnvloeden en hen kan doen besluiten om elders te gaan eten.

Een airconditioningsysteem kan helpen om de temperatuur in uw restaurant op een aangenaam niveau te houden, zelfs op de heetste dagen van het jaar. Dit kan niet alleen de comfort van uw klanten verbeteren, maar het kan ook zorgen voor een betere luchtkwaliteit door het filteren van luchtverontreinigingen en allergenen. Bekijk hier de verschillende binnen toestellen.

Bovendien kan een airco bijdragen aan het behoud van uw voedsel en dranken. Een constante en koele temperatuur kan helpen om de houdbaarheid van bederfelijke producten te verlengen, waardoor u voedselverspilling en financiële verliezen kunt verminderen.

Bekijk ook ons aanbod specifiek voor Horeca met Proqitchen.

 

 

Kortom, het plaatsen van airconditioning in een horecazaak kan zowel voor de klanten als de eigenaar verschillende voordelen bieden, waaronder een comfortabele omgeving, verhoogde omzet en productiviteit, en een betere luchtkwaliteit.

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media

Airco Voor Horeca