Airco_Producten_airquality_daikin

Airco producten

Airquality airco installateur en Daikin Superdealer

Airquality kiest voor kwaliteit en voor Daikin. Als superdealer hebben we ook alle designtoestellen van Daikin in onze showroom hangen. Zowel Emura als Stylish kan u in alle bestaande kleuren in onze showroom zien.  Hier kan u alvast de binnen toestellen op de website zien. 

Weetjes over airco

Een airco of lucht-lucht warmtepomp is een interessante investering. Jarenlang plezier gegarandeerd EN de mogelijkheid om te verwarmen met de lucht-lucht warmtepomp.

1. Levensduur

Een lucht-lucht warmtepomp of airco-heater gaat 10 tot 15 jaar mee.  Onlangs hebben we echter een toestel afgebroken van 42 jaar oud ! Zo zie je maar, uitzonderingen bevestigen de regel.

2. Onderhoud

Onderhoud van de airco-heater is noodzakelijk. U kan een del van het onderhoud, zoals het reinigen van de filters ook makkelijk zelf doen. Als onze mensen bij u onderhoud doen kijken ze de installatie elektrisch, koeltechnisch en mechanisch na. Daarnaast zulle ze ook binnen en buiten unit reinigen. Lees hier meer over onze onderhoudsdienst.

3. Goedkoop verwarmen

Met een airco heater kan je ook verwarmen. Het is immers een lucht-lucht warmtepomp. De buitenunit onttrekt warmte aan de buitenlucht en geeft die via de warmtepomp-compressor af aan de binnen lucht. Door de warmtepomp is uw energie kost minder dan de traditionele fossiele brandstoffen. Als u zonnepanelen hebt kan u mogelijk ook extra energie zelf verbruiken door op het moment dat u elektriciteit over hebt extra te verwarmen.  Bekijk hier onze airco voor woning oplossingen.

4.Energie-efficiëntie

Airconditioners kunnen veel energie verbruiken, wat kan leiden tot hoge energierekeningen. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een energie-efficiënte airco met een hoge SEER-rating (Seasonal Energy Efficiency Ratio) om de energiekosten te verlagen en het milieu te sparen. De Daikin toestellen zijn allemaal zeer efficiënt en hebben een minimaal energie verbruik.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media

airco_producten_daikin_duffel_airquality