airco computer airquality

Airco installeren

Op zoek naar iemand om je airco te laten installeren?

Bij het installeren van een airco komen heel wat verschillende aspecten kijken. Niet alleen moet de airco doen wat je er van vraagt, hij moet best ook een mooi design hebben, en goed geïntegreerd worden in je huidige interieur.

Sta dus niet enkel stil bij de functionaliteiten van het toestel, maar ook bij het design en hoe dit toestel kan ingebouwd worden in muur, vloer of plafond. Een perfect ingebouwd airco toestel zal de uitstraling van je interieur zo weinig mogelijk verstoren. Om dit voor mekaar te krijgen, doe je best beroep op een installateur met de nodig ervaring in het installeren van een airco.

Erkend Daikin airco installateur

Bij de installatie van een airco vraagt U best advies van een ERKEND airconditioning installateur. Bij installatiebedrijf Airquality bent U aan het goede adres. Sinds de oprichting in 1989 is het bedrijf uitgegroeid tot een speciaalzaak in koel- en aircosystemen.

Een airco installatie bij ons wordt samengesteld uit een aantal componenten. Dat de kwaliteit van deze componenten belangrijk is, staat vast; een goede fundering is altijd belangrijk. Onze leveranciers worden dan ook zorgvuldig geselecteerd, aan de hand van verschillende criteria.

Onze installatie ploeg bestaan uit gediplomeerde en ervaren koeltechnici, waardoor bij het installeren van uw airco een perfecte service kan gewaarborgd worden.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media