airco computer airquality

Airco Inbouwmodel

Een airco inbouwmodel op maat

Een airco inbouwmodel, dat plaats je voornamelijk om het comfort in je huis of in je woning te verhogen. Een airco heeft dus weinig decoratieve waarde. Net om die reden wordt er vaak ook belang gehecht aan het esthetische aspect van het toestel. Niet omdat airco toestellen er zo mooi uitzien, maar wel om de uitstraling van de ruimte niet te fel te verstoren.

Om die reden is er steeds meer vraag naar inbouwtoestellen. Zulke airco’s worden netjes ingebouwd in de muur, de vloer of het plafond, zodat enkel nog de rooster zichtbaar blijft. Op die manier wordt de verstoring van de uitstraling van de ruimte tot een minimum beperkt.

Inbouwtoestellen plaatsen

Airco inbouwtoestellen worden opgehangen in een aanpalend lokaal, achter een dubbele wand of bijvoorbeeld in de ruimte tussen echt en vals plafond. De airco inbouwtoestellen worden dan aangesloten via luchtkanalen, en flexibele geluidsdempende ronde kanalen met uitblaas- en aanzuigroosters. Deze uitblaasroosters kunnen verschillende vormen en uitvoeringen hebben, zoals u kan zien in de rubriek airconditioning / roosters. De terugname kan gebeuren via dezelfde roosters, of eventueel op een niet zichtbare manier, achter een kast of via plinten en dergelijke.Doordat het binnentoestel veelal niet rechtstreeks in het geklimatiseerde lokaal staat, is er geen rechtstreekse straling van geluid mogelijk.

Door deskundig gebruik te maken van de juiste uitblaasroosters, is ook de luchtverdeling de meest ideale die we kunnen bereiken. Airquality maakt voor de selectie van deze roosters ook gebruik van de modernste technieken om het meest geschikte rooster te kunnen selecteren. Daarom scoort het inbouwen van een airco zeer goed op gebied van geluid en luchtverdeling.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media