Ururu Sarara Airco

Ururu Sarara Airco

absoluut comfort met de ururu sarara airco

De laagste milieu impact met de Ururu Sarara Airco. Door een kamer te verwarmen in de winter droogt de lucht vaak uit, wat kan leiden tot keelpijn, verkoudheden en andere kwalen. In de zomer voelt een hoge luchtvochtigheid ook bij gematigde temperaturen heel oncomfortabel aan. Voor een optimaal comfort het hele jaar door moet niet enkel de temperatuur maar ook de luchtvochtigheid nauwkeurig worden geregeld, in combinatie met een toevoer van verse, zuivere lucht. Met de nieuwe Ururu Sarara biedt Daikin een unieke combinatie van bevochtiging, ontvochtiging, ventilatie en luchtzuivering die het hele jaar door garant staat voor een comfortabel binnenklimaat.

Ururu-bevochtiging zonder afzonderlijke watertoevoer

Snelle efficiënte bevochtiging

Een uniek ingebouwd bevochtigingselement in de buitenunit absorbeert vocht uit de buitenlucht en voert het naar de binnenunit. Omdat er geen vocht wordt geabsorbeerd uit de lucht in de kamer, is een snelle en efficiënte bevochtiging mogelijk, zelfs bij droge winterlucht.

Sarara-ontvochtiging zonder onnodige koeling

Bevochtiging zorgt voor een optimaal comfort in de winter; ontvochtiging doet hetzelfde in de zomer.

Een lagere vochtigheid zorgt voor een comfortabel droog gevoel, zelfs bij een constante temperatuur.

In de zomer zorgt een hoge luchtvochtigheid, zelfs bij gematigde temperaturen, voor een warm en benauwd gevoel in de kamer. Onze unieke Ururu Sarara unit verlaagt de luchtvochtigheid en zorgt voor een gelijkmatige kamertemperatuur. Deze functie voorkomt overmatige koeling, wat zeker in de smaak zal vallen van personen die gevoelig zijn voor koude. Bovendien zorgt een optimaal comfort, zelfs bij een lagere binnentemperatuur, voor aanzienlijke energiebesparingen.

NIEUW Ekodorai ontvochtigingstechnologie

Deze intelligente technologie verlaagt de luchtvochtigheid zonder aan de binnentemperatuur te raken, en maakt hiervoor enkel gebruik van een gedeelte van de binnen-warmtewisselaar.

Ventilatie – frisse lucht, zelfs met gesloten ramen

In tegenstelling tot conventionele airconditioners, voert de Ururu Sarara verse, geklimatiseerde lucht toe in de ruimte. De Ururu Sarara is het eerste verwarmingspompsysteem voor woningen dat dankzij het krachtige ventilatievermogen van 32m³/uur een ruimte van meer dan 26 m² met frisse lucht kan vullen in minder dan twee uur. Bovendien wordt de toegevoerde lucht op de gewenste temperatuur binnengebracht zonder warmteverlies.

Luchtzuivering – non-stop gezuiverde en allergievrije lucht

Betere luchtkwaliteit binnen met de Daikin Flash Streamer technologie

De Ururu Sarara zuivert de binnenkomende lucht. De lucht wordt gezuiverd door stof en stuifmeel uit te filteren, waarna het fotokatalytisch luchtzuiveringsfilter onaangename geurtjes zoals sigarettenrook of kooklucht afbreekt. In de laatste fase krijgt de lucht nog een bijkomende behandeling in de Flash Streamer die mogelijke resten van formaldehyde, virussen en schimmels afbreekt.

Verwarmen en koelen

De Ururu Sarara zorgt niet enkel voor koeling tijdens de zomer, maar is bovendien een bijzonder efficiënte verwarming voor de koude wintermaanden.

ANDERE ENERGIEBESPARENDE EIGENSCHAPPEN:

Automatische filterreininging

> Filters hoeven niet manueel te worden gereinigd – Een borstel verwijdert stof uit het luchtfilter – Het stof wordt verzameld in een stofbak

> Filters die continu worden gereinigd, zorgen voor een stabiele luchtstroom en verlagen het elektriciteitsverbruik

Intelligente sensor met 2 zones

Energiezuinig: wanneer geen beweging wordt gedetecteerd, wijzigt de unit na 20 minuten de ingestelde temperatuur om energie te besparen, en schakelt zichzelf na verloop van tijd zelfs volledig uit.

Wilt u meer weten over deze multifunctionele airco? Contacteer ons!

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media