daikin emura

Daikin Emura

Stijlvol Daikin Emura design

De Daikin Emura, het nieuwe design. Het elegante hagelwitte of zilvergrijze toestel is zeer performant, met een SEER dat tot klasse A+++ gaat. Het geluidsniveau van 19 dBA is één van de stilste die we in dit soort toestellen vinden.Het toestel kan ook volledig bediend worden via de afstandbediening en optioneel via Iphone of Android.Comfort en innovatie voorop – 2 zone intelligent eyeAls een lokaal meer dan 20 minuten niet bezet is, geeft de sensor een signaal zodat het setpunt wordt aangepast. Van zodra er terug mensen worden gedetecteerd wordt de temperatuur terug op de ingestelde waarde gebracht voor optimaal comfort.

3D airflow

Voor een uiterst gelijke temperatuur in de kamer wordt de lucht door de autoswing horizontaal en vertikaal over de kamer verdeel.Zuivere luchtHet Daikin Emura toestel heeft een titanium foto-katalytisch luchtfilter, die in staat is stof, geur, bacteriën en zelfs virussen te neutraliseren.

Comfort mode

Het Daikin Emura design toestel steunt zelf de lucht in de meest optimale richting. Bij koeling gaat de luchtstroom horizontaal, en dus hoger zijn. Bij verwarming wordt de warme lucht geluidloos naar beneden geblazen.Night Set ModeEen temperatuurschommeling kan uw slaap verstoren. Daarom zal de Daikin Emura voorkomen dat er ‘s nachts te veel koeling of verwarming is. Contacteer ons voor meer info over Daikin Emura Design of andere airconditioning oplossingen.

airco daiking airquality

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Onze oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media