airco computer airquality

Airco merken

Uitgebreid assortiment van airco merken bij Airquality

Verschillende airco merken beschikbaar. Bij het kiezen van een airco toestel speelt niet enkel de functionaliteit en het design een grote rol. Het is ook belangrijk om te kijken naar het merk van het airco toestel. Een bekend merk van airco wil meestal zeggen dat het gaat om kwalitatieve toestellen, waar u weinig last van zal ondervinden.

Maar er is nog een goede reden om voor een bekend merk van airconditioning te kiezen. Stel dat u toch een probleem ondervindt met uw airco, dan moet u dit probleem ook kunnen oplossen. Op dat moment moet u op zoek naar een installateur of hersteller met kennis van uw toestel. Hebt u gekozen voor een bekend airco merk, dan is de kans uiteraard groter dat u makkelijker zo’n hersteller vindt.

Service op verschillende airco merken

Service op bestaande airco’s van diverse merken.

Bij het kopen van een airco heeft u de keuze uit verschillende merken.

Zo zijn wij superdealer van Daikin aircosystemen. Daarnaast kunnen wij ook service aanbieden op bestaande airco”s van o.a. Hitachi en Mitsubishi.

Onze diensten

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media