airco computer airquality

Airco plaatsen.

Plaatsing van uw airco door ervaren installateurs

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”, dit ook bij het plaatsen van een airco.

En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Wij beschikken over diverse diensten waaronder ook onze plaatsingsdienst.

Onze medewerkers voor het plaatsen van airco zijn gediplomeerde en ervaren koeltechnici, waardoor een perfecte installatie kan gewaarborgd worden. Regelmatige vervolmakingscursussen zorgen ervoor dat onze koeltechnici steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en producten. Onze montage voertuigen zijn volledig uitgerust, zodat onze monteur tijdens de plaatsing alle nodige materialen voorhanden zijn en aldus een vlotte en efficiënte plaatsing van uw airco gegarandeerd is.

Vlekkeloze plaasting op functioneel en esthetisch vlak

U ziet het: bij Air Quality worden de airco toestellen geplaatst door ervaren professionals. En dat is ook nodig, want een airco biedt pas het optimale comfort indien alles correct geplaatst is.

Niet alleen het functionele is natuulijk belangrijk bij het plaatsen van een airco, ook het esthetische aspect van de airco is niet onbelangrijk. Een airco moet netjes ingebouwd worden in de muur, de vloer of het plafond, zodat het zo min mogelijk de uitstraling van de ruimte aantast. Ook hier houden onze installateurs rekening mee!

Bent u op zoek naar een installateur die garant staat voor een vlekkeloze plaatsing van uw toestel, dan bent u bij Air Quality aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media