airco computer airquality

Airco reparaties

De reparatie van een airco.

Wat bij airco reparaties? Een airco kopen is één zaak, maar hij moet natuurlijk ook nog blijven werken. Het kan zijn dat u enige tijd geleden een goedkoop toestel van een onbekend merk hebt gekocht. Hij heeft misschien enkele maanden goed gewerkt, maar nu de temperaturen pas echt beginnen stijgen, laat hij het ineens afweten. Een ramp, natuurlijk!

Gelukkig bestaan er installateurs van airco testellen die ook een hersteldienst hebben. Voor de reparatie van uw airco, koelkasten, vrieskasten, luchtzuiveraar e.d. kunt bij de hersteldienst van Airquality terecht.

hersteldienst met ervaren technici

Onze hersteldienst is één van de facetten waar Airquality voortdurend in investeert. Dankzij extra inspanningen kunnen wij enkele zeer mooie referenties voorleggen. Zo doen ondermeer de restaurants McDONALD”s en PIZZAHUT al jaren een beroep op onze hersteldienst.

Voor reparaties van uw airco en andere toestellen wordt 24-uur service gegarandeerd door een permanente antwoorddienst, waar vakpersoneel U rechtstreeks te woord staat.

De reparatie van uw airco wordt uitgevoerd door ervaren technici.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media