airconditioning kantoorruimte

Airconditioning kantoorruimte

Het ideale klimaat voor je medewerkers dankzij airconditioning in je kantoorruimte

Airconditioning voor je kantoorruimte? In functie van de indeling, de bezetting en de inbouwmogelijkheden van de aircotoestellen, werken we op maat een compleet geïntegreerd aircosysteem uit voor uw kantoor. Te warme kantoren laat het rendement van uw medewerkers sterk dalen. Niemand presteert goed bij te warme temperaturen. Een investering in airco rendeert.

Dankzij de jarenlange ervaring van Airquality én de vaste samenwerking met Daikin, hebben wij voor elke situatie de juiste totaaloplossing in huis. Wij staan met eigen vakmensen in voor het advies, de installatie en de naservice.

Koelen en verwarmen

In grotere kantoorgebouwen gebruiken we vaak lucht – lucht warmtepompen om zowel te koelen (aircofunctie) als te verwarmen. Zo hebben we zelfs systemen die tegelijkertijd de twee functies combineren. U verwarmt het ene lokaal, terwijl een aanpalend vergaderlokaal met vijftien deelnemers nood heeft aan koeling.

Onze totaalsystemen zorgen voor het juiste klimaat op elke werkplek.

Koppelingen met ventilatie, vochtregeling, luchtverversing of vloerverwarming

Wanneer gewenst combineren we het aircosysteem in uw kantoor met een ventilatiefunctie. Zelfs een systeem dat de lucht kan ontvochtigen of bevochtigen kan worden toegevoegd. Zo voorzien we uw kantoren naast de klimaatregeling tegelijkertijd van verse lucht én streven we naar de ideale luchtvochtigheid.

Ook het aansluiten van de aircowarmtepomp op uw vloerverwarming behoort technisch perfect tot onze mogelijkheden. Zo krijgen we met een minimum aan energie bepaalde ruimtes – bijvoorbeeld een hoge ‘vide’ – toch warm.

Wenst u een offerte voor airco bij u op kantoor? Contacteer ons. U bent altijd welkom in onze showroom voor een demonstratie van de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media