Airconditioning thuis

Airconditioning thuis

Airconditioning thuis in je eigen woon- of slaapkamer

Airconditioning thuis in je eigen woonkamer is niet langer een luxe artikel maar veeleer een bron van comfort voor een aangename woon- en werkomgeving. Een airco is tegenwoordig een noodzakelijk toestel geworden om zowel thuis als op het werk optimaal te kunnen presteren. Thuis bezorgt de airco je de optimale nachtrust die noodzakelijk is om de volgende dag vol energie aan te vatten.

Airconditioning op maat van jouw thuis

Er zijn vandaag de dag veel keuzemogelijkheden wat betreft airco. Zo kunt u thuis een airconditioning laten installeren op maat. Onze eigen studiedienst komt bij je langs voor de nodige opmetingen, en maakt op basis daarvan een voorstel op maat. U kunt kiezen uit meerdere aircotoestellen, zoals een airconditioning plafond toestel of een vloertoestel.

Maar bij u thuis kunt u ook kiezen voor een verplaatsbare airconditioning. Deze verplaatsbare airconditioning kunt u makkelijk verplaatsen naar de verschillende ruimtes in uw huis. Vooral als je maar af en toe behoefte hebt aan een airco, zoals tijdens warme zomerdagen in je slaapkamer, is zo een mobiele airco de oplossing.

Airquality is Daiking superdealer

Airquality is Daikin superdealer. Dat wil zeggen dat je bij ons een groot aanbod Daikin airconditioning toestellen vindt, ideaal voor je airconditioning thuis. Het Daikin gamma aan airco toestellen is bijzonder gevarieerd, zodat je er steeds de juiste oplossing vindt. Innovatie en kwaliteit staan bij Daikin voorop. Het merk is dan ook de leidinggevende innovator op de markt van warmtepomp en airconditioning toestellen. Onze eigen mensen krijgen dan ook regelmatig opleiding van Daikin, zodat ze steeds mee zijn met de nieuwste technieken en toestellen.

Aircondtioning voor thuis

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media