Airquality Duffel

Airquality Duffel

Airquality in Duffel is expert in airconditioning en warmtepompen.

AIRQUALITY werd in 1989 opgericht door door Benny De Bruyn en Patrick Gepts. Aanvankelijk werd gestart in een bescheiden atelier met bureau. In 1992 verhuisden wij naar een ruimere locatie in Lier (nabij Duffel). Onze huidige burelen, magazijnen én showroom zijn er nog steeds gevestigd.

Na jaren ervaring en realisaties over gans België is AIRQUALITY uitgegroeid tot een gespecialiseerde firma, waar vertrouwen en vakmanschap doorslaggevend zijn.

In onze showroom in Duffel (15min van Lier) kunt u diverse airconditioningtoestellen komen bekijken. Wij geven u graag uitleg over de werking van airco en de airco toestellen. De kwaliteit en esthetiek van de diverse modellen en merken kan u meteen vaststellen. Als Super Dealer van DAIKIN airco staan wij garant voor kwaliteit en service.

Voor alle voordelen, functies en technische specificaties van een airco kan u ons steeds contacteren op +32 (0)3 491 92 95, via ons contactformulier of in onze showroom.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media