Herstellingsdienst airconditioning

Herstellingsdienst airconditioning

24u permanente herstellingsdienst airconditioning

Onze airconditioning herstellingsdienst is één van de facetten waar Airquality voortdurend in investeert. Dankzij extra inspanningen kunnen wij enkele zeer mooie referenties voorleggen. Zo doen ondermeer de restaurants McDONALD”s en PIZZAHUT al jaren een beroep op onze hersteldienst.

Sinds de implementatie van een volledig geautomatiseerd systeem dat de herstellingen registreert en opvolgt, zijn onze technici van bij hun vertrek volledig ingelicht over hun opdracht en beschikken zij over een historiek van de installatie.

Onze interventievoertuigen zijn volledig ingericht voor herstellingen en bevatten een ruim assortiment van de meest voorkomende en gebruikte reserve onderdelen.

Ook kunnen wij onze wagens traceren via een Satelliet Navigatie Systeem, zodat een snelle en optimale sturing mogelijk is.

Een 24-uur service wordt gegarandeerd door een permanente antwoorddienst, waar vakpersoneel U rechtstreeks te woord staat.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media