Kleine airco

Kleine airco

Een kleine airco voor thuis in de woonkamer of de slaapkamer?

Ben je op zoek naar een kleine airco voor thuis? Dan moet je bij Airquality zijn! Het is bijvoorbeeld ideaal als je bijvoorbeeld slechts occasioneel een bepaalde kamer wil verkoelen, of als je je airco gemakkelijk wil kunnen verplaatsen. Bij Airquality hebben we verschillende mobiele aircotoestellen, die met een slang naar buiten werken om te verkoelen. Daarnaast hebben we ook vaste, maar erg compacte airco modellen, die ideaal zijn als je niet veel plaats ter beschikking hebt.

Mobiele kleine airco

Heb je maar af en toe last van de warmte in een bepaalde kamer, bijvoorbeeld de slaapkamer? Dan is een mobiele airco vaak de ideale oplossing. Een mobiele airco is gemakkelijk te verplaatsen, en kan je dus gemakkelijk inzetten in verschillende kamers. In de winter kan je de mobiele airco ook eenvoudigweg opbergen.

Het nadeel van een mobiele airco, is dat je een slang naar buiten moet leggen. Dat is niet altijd even eenvoudig, en veelal moet je de deur of de raam open laten staan om de darm naar buiten te kunnen leggen.

Vaste en compacte toestellen

Heb je vaak last van de warmte in bijvoorbeeld de slaapkamer of de woonkamer? Dan is een vast aircotoestel de ideale oplossing. Onze aircotoestellen werken veelal op basis van een split unit systeem, waarbij er een binnenunit en een buitenunit is.

Heb je niet veel plaats in huis voor de plaatsing van een aircotoestel? Geen probleem, bij Airquality hebben we enkele zeer compacte aircotoestellen, die in zowat elk interieur passen. Bovendien kan je vele van deze toestellen ook deels of geheel inbouwen, zodat je nog meer plaats bespaart.

Meer informatie gewenst?

Wens je meer info over onze kleine modellen? Contacteer ons dan vrijblijvend!

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Onze oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media