Mobiele Airco

Mobiele airco

Een mobiele airco in de zomer?

Een Mobiele airco als oplossing voor plaatsgebrek. Niet iedereen wil of kan een vaste airconditioning installatie plaatsen. Daarom heeft Airquality ook verplaatsbare toestellen in zijn gamma. Het koelend effect van deze toestellen is gelijk aan dat van een vaste installatie wanneer het juiste toestel wordt gekozen voor een bepaalde ruimte.

2 soorten mobiele airco's

  1. Met afvoerdarm naar buiten.
  2. Met een kleine condensingunit buiten.

De toestellen met een afvoerdarm zijn het best te vergelijken met een droogkast. Om dit toestel te laten werken, moet u een darm van ongeveer 15 cm diameter naar buiten toe laten uitblazen. Bij het toestel zitten verschillende aanpasstukken, zodat de darm makkelijk kan worden aangesloten. Het rendement van deze toestellen ligt lager dan het rendement van een toestel met condensorunit buiten.

Voor het andere type toestel, is er een kleine condensingunit die moet worden buiten geplaatst. Beperking is hier soms de afstand tussen binnen- en buitentoestel. De darm is standaard 2.5 meter, maar kan in optie ook 5 meter lang zijn.

Wilt u meer weten over onze mobiele aircosystemen? Neem dan hier contact met ons op.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media