Superdealer Daikin Airconditioning

Superdealer Daikin airconditioning

Airquality is al jaren een erkend superdealer van Daiking airconditioning

Wat betekent dat een superdealer van Daikin airconditioning?

Daikin Europe NV ontwerpt en produceert een grote variatie aan technologisch geavanceerde airconditioningapparatuur. Deze Daikin toestellen worden via een wijdvertakt distributienet geëxporteerd over heel Europa.

Inspelend op de snelgroeiende vraag in Europa naar hoogkwalitatieve aircosystemen in Europa, koos Daikin Industries Ltd in 1972 Oostende als vestigingsplaats voor zijn Europese hoofdkantoor. Op een oppervlakte van aanvankelijk slechts 5.000 m², wist deze dynamische fabriek zich al snel op te werken van assemblagecentrum voor in Japan gemaakte apparatuur tot volwaardig bevoorradingscentrum voor het Europese distributienet.

Door voortdurend innovatieve technieken op airconditioning toe te passen, neemt Daikin het voortouw in de toekomstige ontwikkeling van de Europese aircomarkt. Alleen door een gedegen kennis van de nieuwe generatie Daikin-producten kunnen de commerciële mogelijkheden volop worden benut. Opleidingen worden algemeen beschouwd als hoekstenen van bedrijfsprogramma’s voor verkoopontwikkeling en klantenondersteuning en is van cruciaal belang om te komen tot een beter inzicht in de rol die vandaag en in de toekomst voor airconditioning is weggelegd.

In 1982 tekent Daikin Europe de eerste joint ventures met Daikibel, het toenmalige Daikin A/C Belgium en Svenska Daikin AB in Zweden. Ondertussen is de Daikin familie in de loop der jaren flink uitgebreid. Daikin Europe is nu omringt door krachtig Europees verkoopsnetwerk.

Daikin Europe gelooft sterk in kwaliteitsbeheer en veiligheid op alle niveau’s. Het bedrijf is dan ook ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd, CE conform en lid van ‘Eurovent

Onze ervaren vakmensen van Airquality helpen jullie graag met montage, herstelling en onderhoud. Contacteer ons vrijblijvend.

airco daiking airquality

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Bekijk hier het overzicht van onze airco oplossingen.

Wilt u alles weten over onze airco oplossingen?

Download hier onze brochures en e-boek ‘Airconditioning & warmtepompen‘ en/of ‘Alles wat u altijd al wilde weten over warmtempompen en airco* (*Maar niet durfde vragen)’

Onze airco oplossingen staan tentoongesteld in onze showroom in Duffel

Kom gerust inspiratie opdoen, we helpen jullie graag verder!

Volgens ons op sociale media