Warmtepomp prijs

Warmtepomp prijs

Bij Airquality krijg je de warmtepomp aan de juiste prijs

De juiste warmtepomp prijs krijg je bij Airquality. Een warmtepomp haalt zijn energie uit de lucht, de aarde of het grondwater en zet dit om in nuttige energie om uw huis te verwarmen of te verkoelen. Wie investeert in een warmtepomp investeert dus niet alleen in het milieu maar ook in een mildere energiefactuur.

De prijs van uw warmtepomp is bij deze een 1 malige investering die u op middellange termijn al volledig kan terugverdienen. Airquality levert u steeds een warmtepomp aan de juiste prijs. Een Daikin warmtepomp staat bovendien voor kwaliteit en betrouwbaarheid. U kan bovendien niet alleen uw woning verwarmen en verkoelen met een warmtepomp. Ook het sanitair water kan u met een warmtepomp op temperatuur krijgen en houden. 

Een warmtepomp betaalt zijn prijs terug

Wanneer u ervoor kiest om te investeren in een warmtepomp heeft u nog maar 20 tot 25% energie nodig om de volle 100% warmte-energie te creëren. U merk het, dit is een aanzienlijk verschil met de huidige warmtesystemen. Het spreekt dus voor zich dat ook in nieuwbouw of bij renovaties meer en meer gekozen wordt voor een warmtepomp.

Hoeveel energie heb je nodig voor de verwarming van je woning, kantoor of handelszaak? Vergelijk het zelf:

  • Warmtepomp 20 à 25%
  • Condenserende gasketel 94%
  • Elektrische verwarming 100%
  • Moderne mazoutinstallatie 107%
  • Normale gasketel 109%

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over de werking van een warmtepomp, uw voordeel bij aankoop of de prijs van een warmtepomp? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Kom inspiratie opdoen in onze showroom te Duffel

Volgens ons op sociale media