Warmtepomp thuis

Warmtepomp thuis

De perfecte warmtepomp voor bij jouw thuis

Altijd genieten van een optimale temperatuur zonder maandelijkse torenhoge energiefacturen met een warmtepomp thuis! Met een warmtepomp maakt Airquality deze droom waar. Een warmtepomp is voor uw privéwoning het meest rendabele en energiezuinige verwarmingssysteem van de toekomst.

Dankzij de specifieke werking van een warmtepomp bent u niet afhankelijk van de weersomstandigheden om de gewenste temperatuur te bereiken. Een warmtepomp functioneert het hele jaar door.

Voor elke situatie het perfecte type warmtepomp

Afhankelijk van uw specifieke situatie adviseren wij het juiste type warmtepomp. Dit kan lucht – water zijn, water – water of lucht – lucht. In elk geval installeren wij een fluisterstil systeem dat perfect past in uw woning en volledig wordt ingebouwd.

Ook combinaties mogelijk

Een warmtepomp laat zich als flexibel verwarmingssysteem uitermate goed combineren met andere zuinige energietoepassingen. Zo werkt Airquality graag combinaties uit van uw warmtepomp met zonnepanelen, een zonneboiler en/of een warmwatertank.

Nieuwbouw & renovatie

Airquality installeert warmtepompen zowel in nieuwbouwprojecten als bij renovaties. We combineren de warmtepomp perfect met uw bestaande vloerverwarming, ventiloconvectoren of traditionele radiatoren. Alle opties staan open.

Wenst u een offerte voor een warmtepomp bij u thuis? Contacteer ons. U bent altijd welkom in onze showroom voor een demonstratie van de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Voor elke situatie het perfecte type warmtepomp

Kom inspiratie opdoen in onze showroom te Duffel

Volgens ons op sociale media