Warmtepomp Zwembad

Warmtepomp zwembad

Zwemmen in aangename temperatuur met een warmtepomp

Warmtepomp zwembad. De tuin wordt steeds vaker een verlengde van de woonomgeving. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een eigen zwembad aan te leggen. Heerlijk thuis ontspannen en genieten van een verfrissende duik in het buitenbad. U wilt het liefst maandenlang van uw zwembad genieten. Daarvoor is met name in voor- en najaar verwarming van het zwembadwater gewenst. De warmtepomp voor zwembaden biedt u de mogelijkheid om vanaf maart/april tot en met eind oktober te zwemmen in water van aangename temperatuur.

Wij leveren een breed assortiment energiezuinige zwembadwarmtepompen die volgens onze eigen kwaliteits- en milieueisen worden geproduceerd. Warmtepompen die uitmuntend zijn in hun soort.

Deze toepassing maakt de warmtepomp zwembad tot de energiezuinigste vorm van actieve zwembadverwarming. Zodra de buitentemperatuur 5°C of meer bedraagt, is de zwembadwarmtepomp in staat om uw zwembad te verwarmen. Elke kW aan elektrische energie die de werking van de pomp vraagt om energie uit de buitenlucht te halen, levert 4 tot 5,4kW (=COP-waarde) aan uw zwembad.

De zwembadwarmtepompen kunnen verwarmen, maar ook koelen! Bij lang aanhoudende hitte kunnen vissen zoals bijvoorbeeld kostbare Koikarpers in het gedrang komen. Koelen van het vijverwater vormt in dat geval een ideale oplossing.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Kom inspiratie opdoen in onze showroom te Duffel

Volgens ons op sociale media