Warmtepompen totaalservice

Warmtepompen totaalservice

Projectbegeleiding van A tot z met onze warmtepompen totaalservice

Bij Airquality kan je terecht voor een warmtepompen totaalservice. Warmtepompen bieden ongekende mogelijkheden om uw woning, winkel, horecazaak, industriële ruimte,…op een energiezuinige manier te verwarmen … en te koelen. Een warmtepomp combineert energiezuinigheid met een ultiem gebruikerscomfort.

Airquality voorziet een totaalservice voor de technische studie en de installatie van warmtepompen. Onze eigen vakmensen staan in voor de volledige uitvoering. Wij werken met het kwaliteitsmerk Daikin voor optimale prestaties en een lange levensduur.

Deskundig advies voor het juiste type warmtepomp

U kan rekenen op deskundig en onafhankelijk advies om het juiste type warmtepomp te kiezen:

  • Een warmtepomp lucht-lucht: deze warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en brengt deze rechtstreeks naar binnen.
  • Een warmtepomp lucht – water: deze warmtepomp haalt de warmte uit de buitenlucht en geeft deze af naar sanitair warm water of warm water voor het verwarmingsysteem met radiatoren of vloerverwarming.
  • Een warmtepomp grond – water: via een captatienet of putboringen wordt de warmte uit de ondergrond gehaald voor het opwarmen van sanitair water of voor het verwarmingssysteem.

Voor elk type warmtepomp zetten we steeds de meest geavanceerde technologieën in. Denk daarbij maar aan de invertersturing, wat extra besparingen tot wel 30% oplevert. Inverter betekent dat de capaciteit van de warmtepomp – en dus ook het elektriciteitsverbruik – wisselt volgens de temperatuur binnenshuis.

Energiezuinige en milieuvriendelijke verwarming

Een warmtepomp is in de eerste plaats een energiezuinige en milieuvriendelijke verwarming. De nodige warmte wordt uit de omgeving gehaald. Een warmtepomp verbruikt tot zelfs 50% minder dan een op zich al energiezuinige hoogrendementgasketel.

Wenst u een offerte? Contacteer ons. U bent altijd welkom in onze showroom voor een demonstratie van de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Airquality?

Contacteer ons voor een offerte

Bel ons voor meer info

Waarom Airquality?

Bel ons voor meer info

Kom inspiratie opdoen in onze showroom te Duffel

Volgens ons op sociale media